Skip to main content

Wij zijn

F2Connect

De kwaliteit van zorg
en dienstverlening
staan onder grote druk.
Dit moet en kan anders.

  Je herkent ons aan

  Deskundig

  Op het gebied van services, transformatie en Supply chain in de zorg is F2Connect jouw kompas. Onze ondersteunde tools zoals capaciteitsmanagement, financiële businessplannen en benchmarks verankeren transities intrinsiek in organisaties.

  Doorbrekend

  Wij doorbreken vanzelfsprekendheden en vinden nieuwe mogelijkheden binnen een markt die met maatschappelijke vraagstukken kampt.

  Verbindend

  Mensen staan bij ons altijd centraal; de cliënt en medewerker. Dit zie je terug in onze concepten, aanpak én in hoe we de hele keten verbinden.

  Transformerend

  Samen ontwerpen we een nieuwe werkwijze voor jouw organisatie. Wij verbeteren onderlinge samenwerking tussen collega’s & teams. Realiseren betere zorg voor cliënten, en medewerkers werken met meer plezier en doen de juiste taken.

  Doelgericht

  Wij verliezen jouw doel nooit uit het oog. Wij benchmarken onze concepten en bewerkstelligen daarmee altijd een hoge return on investment.

  Onze werkwijze

  Stap 1

  Bestemming bepalen.

  Wat is de bestemming ofwel de strategische ambitie?

  Stap 2

  Koers
  uitzetten.

  Via welke route gaan we varen?

  Stap 3

  Welk schip past bij mij?

  Welk schip past het beste om via de gewenste route de bestemming te bereiken?

  Stap 4

  Welke bemanning?

  Welke rollen zijn nodig op dit schip? Navigator, stuurman/vrouw, kapitein?
  En wie past bij die rol? Wie kunnen we helpen bij zijn/haar rol.

  Stap 5

  Zitten we nog op koers?

  Tijdens het varen: is het schip op orde? Varen we wel de juiste kant uit?
  Is er storm op komst? Zit iedereen in zijn rol?

  Stap 6

  Bestemming bereikt.

  Evalueren hoe de reis is verlopen. Wat ging goed en waarom was dat?
  Welke knelpunten hebben we gesignaleerd en wat leren we daaruit?

  Michel Geboers

  Founder F2Connect

  Veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en supply-chainmanagement.

  Ik ben een veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en Supply chain management. Ik sta bekend om mijn stimulerende en gepassioneerde aanpak bij verandertrajecten. Ik ben een echt mensenmens en zoek altijd de uitdaging van de klant op met optimalisatie van de kosten aan de achterkant. Met een verhelderende kijk op vernieuwing en transitie pak ik alle vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken aan; van strategie tot en met uitvoering, van finance tot en met innovatie. Ik ben werkzaam in de zorg - care, cure en thuiszorg, in de rol van senior programma manager, (interim) manager of senior projectmanager. 

  Daniël Mutsaers

  Founder F2Connect

  Veelzijdig programma- en projectmanager

  Ik ben een veelzijdig programma- en projectmanager in de zorg en regelmatig in de commerciële sector. Vanuit een van oudsher financiële expertise ben ik onderscheidend in de verbinding met, en vertaalslag naar, de zakelijke bedrijfsvoering. Ik ben gespecialiseerd in de opzet en optimalisatie van serviceorganisaties, variërend van back-office tot service en hospitality organisaties. Gebaseerd op businesscases met gedegen financiële en benchmarkanalyses. Horeca, eten & drinken specialist en aanbestedingsspecialist. Kortom: een strategische en tactische ‘duizendpoot’.

  Sjoerd Houben

  Team F2Connect

  Ervaren projectmanager en aanbesteder van integrale dienstverlening.

  Ik ben een ervaren projectmanager in integrale dienstverlening en opdrachtgever van outsourcing vraagstukken. Mijn kracht als project- en programmamanager ligt in het verbinden van mensen en disciplines, waarbij het ophalen van informatie en het vertalen naar de behoefte van de klant een essentieel onderdeel is. Ik weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en kom daarmee snel tot de kern van vraagstukken. Uiteraard binnen een strakke projectplanning met concrete mile-stones en deadlines.

  Max Braamhorst

  Team F2Connect

  Adviseur, transformator en ontwikkelaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling

  Enthousiasme en communicatieve vaardigheden staan bij mij centraal in mijn werk als adviseur. Het accent van mijn werk ligt op het vlak van bedrijfsvoering. Mijn werkzaamheden hebben vooral te maken met het begeleiden van mensen en organisaties bij hun strategische vraagstukken en ontwikkeling. Dit door middel van advisering, transitiemanagement en het begeleiden van ontwikkeltrajecten. Ik ben een mensgericht persoon die in de praktijk in staat is om mensen tijdens trajecten te enthousiasmeren en mee te nemen in het proces. Daarbij houd ik van het ontwikkelen van nieuwe concepten en om bestaande concepten van F2Connect te vertalen naar maatwerk oplossingen voor onze opdrachtgevers. “one size fits all” bestaat niet in mijn ogen!

  Jan Scheffer

  Team F2Connect

  Expert zorglogistiek gericht op samenwerken in processen, ketens en netwerken.

  Als gedreven veranderaar, programmanager en projectleider, werk ik het liefst aan optimalisatie vraagstukken en conceptontwikkeling voor toekomstgerichte organisaties. Ik heb een sterke focus op vernieuwende concepten waarbij strategische belangen samengaan met operationele flexibiliteit, daadkracht en effectiviteit. In een veranderend zorglandschap is samenwerking en inzet naar competentie de voorwaarde om, mét plezier in het werk een maximaal resultaat te halen voor alle stakeholders. Voor mij staat resultaat voorop. Echter, de medewerking van collega’s is altijd het middel om die resultaten te bereiken.

  Sander Poeth

  Team F2Connect

  Senior adviseur (facilitaire) Bedrijfsvoering

  Sander is een bevlogen en enthousiaste professional bij F2Connect. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende facilitaire rollen binnen profit- en non-profit organisaties, weet hij wat er nodig is om de bedrijfsvoering echt werkend te krijgen in alle gelederen van een organisatie. Hij barst van de energie en zet deze in om tot de kern van een vraagstuk te komen. Vanuit een ‘bird’s eye view’ weet hij feilloos in te zoomen en duikt hij er vervolgens in om snel inzicht te krijgen. Op een pragmatische manier bekijkt hij een probleem om daarna doelgericht te handelen. Sander richt zich graag op uitdagende vraagstukken, bij voorkeur op het gebied van huisvesting, zorg of facilitair. Des te complexer de puzzel, des te fanatieker hij wordt. Hij past verschillende perspectieven toe totdat hij een oplossing heeft gevonden en verwacht dit ook van zijn team. Sander heeft hoge verwachtingen, maar maakt ook tijd voor een goed gesprek. Juist deze persoonlijke benadering maakt hem een klankbord voor alle niveaus.

  Wij leren jou ook graag kennen.
  Plan een gesprek met ons.