Skip to main content

Het team van

F2Connect

Je herkent ons aan

F2C_Deskundig-87196477 Ons team | F2Connect

Deskundig

Op het gebied van services, transformatie en Supply chain in de zorg is F2Connect jouw kompas. Onze ondersteunde tools zoals capaciteitsmanagement, financiële businessplannen en benchmarks verankeren transities intrinsiek in organisaties.

F2C_Doorbrekend-6f9cf2f1 Ons team | F2Connect

Doorbrekend

Wij doorbreken vanzelfsprekendheden en vinden nieuwe mogelijkheden binnen een markt die met maatschappelijke vraagstukken kampt.
F2C_Verbindend-fe9b0fe9 Ons team | F2Connect

Verbindend

Mensen staan bij ons altijd centraal; de cliënt en medewerker. Dit zie je terug in onze concepten, aanpak én in hoe we de hele keten verbinden.
F2C_Transformerend-8e7de3f7 Ons team | F2Connect

Transformerend

Samen ontwerpen we een nieuwe werkwijze voor jouw organisatie. Wij verbeteren onderlinge samenwerking tussen collega’s & teams. Realiseren betere zorg voor cliënten, en medewerkers werken met meer plezier en doen de juiste taken.

F2C_Doelgericht-cfcc21b3 Ons team | F2Connect

Doelgericht

Wij verliezen jouw doel nooit uit het oog. Wij benchmarken onze concepten en bewerkstelligen daarmee altijd een hoge return on investment.

Michel Geboers

Founder F2Connect

Veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en supply-chainmanagement.

Ik ben een veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en Supply chain management. Ik sta bekend om mijn stimulerende en gepassioneerde aanpak bij verandertrajecten. Ik ben een echt mensenmens en zoek altijd de uitdaging van de klant op met optimalisatie van de kosten aan de achterkant. Met een verhelderende kijk op vernieuwing en transitie pak ik alle vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken aan; van strategie tot en met uitvoering, van finance tot en met innovatie. Ik ben werkzaam in de zorg - care, cure en thuiszorg, in de rol van senior programma manager, (interim) manager of senior projectmanager. 

Daniël Mutsaers

Founder F2Connect

Veelzijdig programma- en projectmanager

Ik ben een veelzijdig programma- en projectmanager in de zorg en regelmatig in de commerciële sector. Vanuit een van oudsher financiële expertise ben ik onderscheidend in de verbinding met, en vertaalslag naar, de zakelijke bedrijfsvoering. Ik ben gespecialiseerd in de opzet en optimalisatie van serviceorganisaties, variërend van back-office tot service en hospitality organisaties. Gebaseerd op businesscases met gedegen financiële en benchmarkanalyses. Horeca, eten & drinken specialist en aanbestedingsspecialist. Kortom: een strategische en tactische ‘duizendpoot’.

Sjoerd Houben

Team F2Connect

Ervaren projectmanager en aanbesteder van integrale dienstverlening.

Ik ben een ervaren projectmanager in integrale dienstverlening en opdrachtgever van outsourcing vraagstukken. Mijn kracht als project- en programmamanager ligt in het verbinden van mensen en disciplines, waarbij het ophalen van informatie en het vertalen naar de behoefte van de klant een essentieel onderdeel is. Ik weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en kom daarmee snel tot de kern van vraagstukken. Uiteraard binnen een strakke projectplanning met concrete mile-stones en deadlines.

Max Braamhorst

Team F2Connect

Adviseur, transformator en ontwikkelaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling

Enthousiasme en communicatieve vaardigheden staan bij mij centraal in mijn werk als adviseur. Het accent van mijn werk ligt op het vlak van bedrijfsvoering. Mijn werkzaamheden hebben vooral te maken met het begeleiden van mensen en organisaties bij hun strategische vraagstukken en ontwikkeling. Dit door middel van advisering, transitiemanagement en het begeleiden van ontwikkeltrajecten. Ik ben een mensgericht persoon die in de praktijk in staat is om mensen tijdens trajecten te enthousiasmeren en mee te nemen in het proces. Daarbij houd ik van het ontwikkelen van nieuwe concepten en om bestaande concepten van F2Connect te vertalen naar maatwerk oplossingen voor onze opdrachtgevers. “one size fits all” bestaat niet in mijn ogen!

Jan Scheffer

Team F2Connect

Expert zorglogistiek gericht op samenwerken in processen, ketens en netwerken.

Als gedreven veranderaar, programmanager en projectleider, werk ik het liefst aan optimalisatie vraagstukken en conceptontwikkeling voor toekomstgerichte organisaties. Ik heb een sterke focus op vernieuwende concepten waarbij strategische belangen samengaan met operationele flexibiliteit, daadkracht en effectiviteit. In een veranderend zorglandschap is samenwerking en inzet naar competentie de voorwaarde om, mét plezier in het werk een maximaal resultaat te halen voor alle stakeholders. Voor mij staat resultaat voorop. Echter, de medewerking van collega’s is altijd het middel om die resultaten te bereiken.

Sander Poeth

Team F2Connect

Energieke pragmatische adviseur gespecialiseerd in huisvesting, zorg of facilitaire vraagstukken

Sander is een bevlogen en enthousiaste professional bij F2Connect. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende facilitaire rollen binnen profit- en non-profit organisaties, weet hij wat er nodig is om de bedrijfsvoering echt werkend te krijgen in alle gelederen van een organisatie. Hij barst van de energie en zet deze in om tot de kern van een vraagstuk te komen. Vanuit een ‘bird’s eye view’ weet hij feilloos in te zoomen en duikt hij er vervolgens in om snel inzicht te krijgen. Op een pragmatische manier bekijkt hij een probleem om daarna doelgericht te handelen. Sander richt zich graag op uitdagende vraagstukken, bij voorkeur op het gebied van huisvesting, zorg of facilitair. Des te complexer de puzzel, des te fanatieker hij wordt. Hij past verschillende perspectieven toe totdat hij een oplossing heeft gevonden en verwacht dit ook van zijn team. Sander heeft hoge verwachtingen, maar maakt ook tijd voor een goed gesprek. Juist deze persoonlijke benadering maakt hem een klankbord voor alle niveaus.

Wij leren jou ook graag kennen.
Plan een gesprek met ons.