Skip to main content

Je herkent ons aan

Deskundig

Op het gebied van services, transformatie en Supply chain in de zorg is F2Connect jouw kompas. Onze ondersteunde tools zoals capaciteitsmanagement, financiële businessplannen en benchmarks verankeren transities intrinsiek in organisaties.

Doorbrekend

Wij doorbreken vanzelfsprekendheden en vinden nieuwe mogelijkheden binnen een markt die met maatschappelijke vraagstukken kampt.

Verbindend

Mensen staan bij ons altijd centraal; de cliënt en medewerker. Dit zie je terug in onze concepten, aanpak én in hoe we de hele keten verbinden.

Transformerend

Samen ontwerpen we een nieuwe werkwijze voor jouw organisatie. Wij verbeteren onderlinge samenwerking tussen collega’s & teams. Realiseren betere zorg voor cliënten, en medewerkers werken met meer plezier en doen de juiste taken.

Doelgericht

Wij verliezen jouw doel nooit uit het oog. Wij benchmarken onze concepten en bewerkstelligen daarmee altijd een hoge return on investment.

Michel Geboers

Founder F2Connect

Veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en supply-chainmanagement.

Ik ben een veranderaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en Supply chain management. Ik sta bekend om mijn stimulerende en gepassioneerde aanpak bij verandertrajecten. Ik ben een echt mensenmens en zoek altijd de uitdaging van de klant op met optimalisatie van de kosten aan de achterkant. Met een verhelderende kijk op vernieuwing en transitie pak ik alle vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken aan; van strategie tot en met uitvoering, van finance tot en met innovatie. Ik ben werkzaam in de zorg - care, cure en thuiszorg, in de rol van senior programma manager, (interim) manager of senior projectmanager. 

Daniël Mutsaers

Founder F2Connect

Veelzijdig programma- en projectmanager

Ik ben een veelzijdig programma- en projectmanager in de zorg en regelmatig in de commerciële sector. Vanuit een van oudsher financiële expertise ben ik onderscheidend in de verbinding met, en vertaalslag naar, de zakelijke bedrijfsvoering. Ik ben gespecialiseerd in de opzet en optimalisatie van serviceorganisaties, variërend van back-office tot service en hospitality organisaties. Gebaseerd op businesscases met gedegen financiële en benchmarkanalyses. Horeca, eten & drinken specialist en aanbestedingsspecialist. Kortom: een strategische en tactische ‘duizendpoot’.

Sjoerd Houben

Team F2Connect

Ervaren projectmanager en aanbesteder van integrale dienstverlening.

Ik ben een ervaren projectmanager in integrale dienstverlening en opdrachtgever van outsourcing vraagstukken. Mijn kracht als project- en programmamanager ligt in het verbinden van mensen en disciplines, waarbij het ophalen van informatie en het vertalen naar de behoefte van de klant een essentieel onderdeel is. Ik weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en kom daarmee snel tot de kern van vraagstukken. Uiteraard binnen een strakke projectplanning met concrete mile-stones en deadlines.

Max Braamhorst

Team F2Connect

Adviseur, transformator en ontwikkelaar gespecialiseerd in procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling

Enthousiasme en communicatieve vaardigheden staan bij mij centraal in mijn werk als adviseur. Het accent van mijn werk ligt op het vlak van bedrijfsvoering. Mijn werkzaamheden hebben vooral te maken met het begeleiden van mensen en organisaties bij hun strategische vraagstukken en ontwikkeling. Dit door middel van advisering, transitiemanagement en het begeleiden van ontwikkeltrajecten. Ik ben een mensgericht persoon die in de praktijk in staat is om mensen tijdens trajecten te enthousiasmeren en mee te nemen in het proces. Daarbij houd ik van het ontwikkelen van nieuwe concepten en om bestaande concepten van F2Connect te vertalen naar maatwerk oplossingen voor onze opdrachtgevers. “one size fits all” bestaat niet in mijn ogen!

Lucien Heunen

Team F2Connect

Adviseur, transformator met ervaring in zowel profit- als non-profitsectoren

Ik ben adviseur en projectmanager met ruim 20 jaar ervaring in diverse rollen binnen zowel profit- als non-profitorganisaties. Met deze uitgebreide achtergrond weet ik als geen ander wat er nodig is om veranderingen om te zetten in concrete resultaten. Ik combineer een scherp empathisch vermogen met een creatief talent om nieuwe ideeën te genereren. In mijn werk als adviseur ligt de nadruk op het begeleiden van mensen en organisaties bij hun strategische vraagstukken en ontwikkeling. Dit doe ik door middel van advisering, transitiemanagement en het begeleiden van ontwikkeltrajecten.

Sander Poeth

Team F2Connect

Energieke pragmatische adviseur gespecialiseerd in huisvesting, zorg of facilitaire vraagstukken

Ik ben een bevlogen en enthousiaste professional bij F2Connect. Met mijn jarenlange ervaring in verschillende facilitaire rollen binnen profit- en non-profit organisaties, weet ik wat er nodig is om de bedrijfsvoering echt werkend te krijgen in alle gelederen van een organisatie. Ik barst van de energie en zet deze in om tot de kern van een vraagstuk te komen. Vanuit een ‘bird’s eye view’ weet ik feilloos in te zoomen en duik ik er vervolgens in om snel inzicht te krijgen. Op een pragmatische manier bekijk ik een probleem om daarna doelgericht te handelen. Ik richt me graag op uitdagende vraagstukken, bij voorkeur op het gebied van huisvesting, zorg of facilitair. Des te complexer de puzzel, des te fanatieker word ik. Ik pas verschillende perspectieven toe totdat ik een oplossing heb gevonden en verwacht dit ook van mijn team. Ik heb hoge verwachtingen, maar maak ook tijd voor een goed gesprek. Juist deze persoonlijke benadering maakt mij een klankbord voor alle niveaus.

Wij leren jou ook graag kennen.
Plan een gesprek met ons.